AVS op bezoek bij Harold & Julie thuis

AVS televisie ging op bezoek bij onze keramiek kenners Harold & Julie. Harold vertelt hoe
hij zijn huis inricht en welke keuzes hij gemaakt heeft en waarom. Keramische tegels zijn
dé keuze voor Harold. Ook het bijgebouw is volledig ingericht met keramisch parket!

Harold en Julie hebben een gezellige woning, zeer landelijk gelegen. Om het landelijk karakter door te trekken naar de woning hebben ze bepaalde keuzes gemaakt. Maar zoals je wel verwacht, de keramische vloertegels bepalen de look & feel van de woning.


Buiten hebben ze een keramische natuursteenlook tegel geplaatst. Deze tegel komt zeer mooi tot zijn recht in combinatie met de klinkers. Ook de buitentafel ontsnapt niet aan de keramische look. De buitentafel krijgt een marmerlook keramische plaat.


In de woning is een 80/80 betonlook tegel geplaatst. Dit zorgt voor een ruimer effect in de kleinere ruimtes van de woning. De volledige benedenverdieping wordt dan ook doorgetrokken in deze mooie tegel, en zorgt voor één geheel.


De 2 kleine badkamers in de woning krijgen een 160×160 tegel. Waarom? Een extra large tegel zorgt voor een groter gevoel, zeker in deze kleine ruimtes.


In het bijgebouw is een keramisch parket geplaatst. Deze keuze past heel goed bij de vloerverwarming in het bijgebouw. Vloerverwarming geleidt zeer goed door de keramische tegel en op deze manier is het snel warm. Keramisch parket is ideaal voor het onderhoud. Nu en dan organiseren Harold & Julie een feestje in het bijgebouw. Door het keramisch parket is er bijna geen werk meer aan de opkuis en is alles zeer snel spik en span.


Bekijk hier de volledige video!